Hotărât lucru, Gheorghe Falcă a pierdut definitiv simţul realităţii. Încă se crede salvatorul Aradului, are viziuni nu doar administrative sau politice, ci şi halucinante, la cel mai propriu mod posibil.

Ieri, ne-a anunţat pe Facebook că a prezentat proiectul „Regenerare urbană” micălăcenilor. Care micălăceni? Că pozele postate tot de Falcă ne arată altceva, ce ţine mai mult de degenrare umană şi politică.

Cum arată şi pozele, pe primul rând (foto 2) în stânga sunt numai copii. Aaa, şi deputatul Glad. În dreapta. Tot pe primul rând, Florin Mariș (director, pe la piața din Micălaca) şi un mai proaspăt şi mai zgobiu membru al partidului lui Falcă: Dorin Stanca.

Rândul doi e splendid: Arsenie Handra (fost director şi acum şef-serviciu la Oficiul Judeţean de Finanţare a Investiţiilor Rurale), Claudiu Godja (director la Compania de Transport Public), Tibi Ciul (director la Gospodărirea Comunală) şi Stelian Nistor (director la Pieţe). Toţi numiţi de Falcă şi partidul său. Aşa că, care cetăţeni? Ăia care dorm în timpul discursului (foto 3, stânga jos)? Sau nenea îla de la Poliţia Locală, „ascuns” prin mulţime?

Deci, ce-avem aici? Regenerare urbană sau degenerare umană? Asta-i întrebarea!

2 COMENTARII

  1. Falca scoate la adunari angajatii din institutiile si firmele din subordinea primariei. Asta nu vede nimeni? Asta un e abuz in serviciu? Aradenii ne implicati politic nu participa la mizeriile lui Falca. Proiectele sunt un dezastru. Va rog sa-i puneti la Falca o intrebare: care este proiectul de care este mandru, pe care il considera el unul reusit? Din toti anii de mandat …

Comments are closed.