Luni, cică se adună iar jucătorii de la UTA. Care jucători? Păi tot ăia care au îndeplinit mărețul obiectiv, salvarea de la rușine. Practic, mai au contracte până în 30 iunie.

Ce va fi după 1 iulie suntem noi curioși, că Samuraiul Jiță de la kilometrul zero ne pregătește ceva surpriză. Că doar el a înființat surogatul de acum (pe milioane de euro, să ne înțelegem!!!!). Acum, să vedem dacă o fi de bine sau de rău, cine mai știe și mai crede în ce spune Celentano de Arad care acum se visează mare strateg urban și regenerează spațiile dintre blocuri de parcă restul problemelor din comuna noastră îs rezolvate.

Lăsând gluma la o parte, ar fi cazul ca Aradul și arădenii să lase toate prostiile deoparte și să pună fiecare ce poate și să scoată la lumină singurul brand care ne face să fim mândri la orice oră din zi și din noapte. Ajunge cu investitorii de carton, gata cu managerii de aiurea care se plimba cu avionul, nu avem nevoie de ajutorul niciunui neica-nimnei. Hai să o scoatem la capăt prin noi înșine, cu arădeni mai bogați sau mai puțin bogați, să punem umărul cu toții. Gata cu înjurăturile și reproșurile, gata cu politica și partidele, gata cu ultrașii și mâncătorii de semințe, hai să fim doar arădeni și utiști și să tragem toți în aceeași direcție. Altfel, ajungem rușinea României!