Mare lucru și facebookul ăsta. Așa pot să vadă toți „prietenii” tăi cât de înstărit ești tu și cum te piși (scuzați-ne expresia academică) pe toți săracii. În faimoasa (încă) piață Avram Iancu  a avut loc, la sfârșitul săptămânii trecute, manifestația intitulată „Street Food”, un fel de festival de mâncare ținut pe uliță. Dacă noi, comuniștii de la Flacăra Roșie, am trecut pe acolo și ne-am dat seama că prețurile ne cam depășesc posibilitățile financiare (hamburgheri și alte mâncăruri care mai de care mai exotice, cu prețuri începând de la 25 de lei porția), au trecut și arădeni simpli. Care au venit, au văzut, au înghițit în sec și au plecat. Dar au apărut în piață și oamenii de partid a lui Jiță Falcă de Didești, care au ținut neapărat să arate întregii comunități cât de înstăriți sunt și că își pot umple burțile crescute prematur cu orice fel de bunătățuri și chiar cu un vin rece, pus într-o frapieră cu gheață (vezi foto).

Am remarcat în prim plan pe „șefa” PNL-ului, Geanina fostă Pistru, alături de Sergiu Bîlcea, Glad Varga, beizadeaua lui Lazăr Faur, directorașul Ionel Bulbuc, blonda misterioasă (Dana de la Lipova) și lingăul de serviciu al primarului, Adrian Barbeș. Cea brunetă ce ne zâmbește de sătulă ce e, e no-name că nu prea am mai văzut-o și nici nu suntem curioși de dânsa.

Oare vouă chiar nu vă este așa rușine? Afișați încă o dată acea imagine de parveniți ai societății. Oamenii de rând înghit în sec în timp ce voi vă îmbuibați. Lipsește cel întors din viitor, Jiță Falcă dar nu ne facem griji, că precis a trecut și el pe acolo.

Și toate astea în timp ce străzi și gospodării din Arad au fost inundate de ploile care au căzut peste Arad.

Rușine să vă fie îmbuibaților!

(p)

2 COMENTARII

Comments are closed.