Chiar așa măi Celentano de Arad, rupt dă bat și plin de prafuri. Să-i faci tu „tâmpiți” pe cei din Consiliul Județean? Sau? Că atunci când făceai această afirmație era prezent în sediul CJA inclusiv ministrul culturii, marele actor George Ivașcu, doar nu pe el l-ai făcut tâmpit? Sau, era și președintele marionetă Marinel Cionca, pe el l-ai făcut tâmpit? Avem noi, comuniștii de la Flacăra Roșie, o dilemă, pe cine ai făcut tu, Jiță Falcă de Dideștii oltenești (un sat majoritar plin de țigani) tâmpit? Că acolo erau și Codre și Sulincean, dar despre ei se știe deja, nu puteai să-i faci și pe ei. A cred că ne-am prins, ai profitat că nu era prezent maghiarul Andraș Ando și… Da stai, că și de el știm deja. Mai rămâne prefectul Horgea, doamna Horgea, care era și ea de față, că nu găsim altă legătură.

Apropo, te-am exclus și pe tine din ecuație, că și tu erai prezent în sediul CJA (deși în ultima vreme îți plac mai mult birturile selecte), dragă Celentano, dar și de tine știam clar că ești.

Ne-ai băgat în ceață, dar spre deosebire de tine noi, comuniștii de la Flacăra Roșie, avem faruri de ceață și putem ieși, dar tu ai fost într-o ceață densă și așa vei rămâne! Am zâs!

P.S. Și când am zis că tu ești șăfu și peste CJA… papagalii tăi de serviciu, gen Barbeș, Ando etc. au sărit cu gura la noi în instrument… ul de scris.

RDS