Cine mai poate înțelege ceva din ce se întâmplă la noul club UTA, prăduit de Meszar cu ajutorul lui Falcă, să ne trimită și nouă un mail. Că noi chiar nu mai știm ce să credem.

Foștii jucători au de luat bani și pe decembrie anul trecut, iar ăia veniți în iarnă or văzut două salarii din alea micșorate. Și totuși, clubul îi aleargă zilele astea, că cică mai au contract până la sfârșitul lunii. Ne facem de râs, oameni buni. Pentru ce îi încălzim pe băieți dacă și așa nu vor mai rămâne prea mulți la club?

Să zicem că așa o trebui, dar dacă nu sunt bani, cum de vin impresari cu jucători și din țară și din străinătate? Toți tineri și cu jocuri la echipe din ligi inferioare și unele retrogradate. Or fi mai buni ca ce avem noi aici, chiar și așa neplătiți? A venit și un impresar din Belgia, fost fotbalist, Misse Rupe’ parcă îl cheamă, care seara joacă o miuță la Mister la Arenă … ziua cică inspectează bazele sportive din Arad. Păi la câte avem în Arad, îi trebuie vreo lună să le vadă pe toate, nu-i așa? Poate l-o dus careva la Kauflandu’ de pe fostul Telecom, să-i arate rafturile de bere și să-i spună cu mândrie arădeană:˝Aici o fost tribuna!˝

Dacă Celentano de Arad l-a pus pe avion pe Stan Pățitul, de ce a rămas adjunctul lui, Costea lui Massone, care vorbește zilnic cu orele cu el pe telefon? Dacă are Samuraiu’ ceva pe țeavă, ceva investitori, de ce nu iese la interval cu ceva declarații?

Și nu în ultimul rând, am vrea să întrebăm pentru niște prieteni, Șoani Meszar o mai vorbit cu Falcă în ultimele zile despre soarta clubului?

Chibițul