Dragi comuniști, azi de dimineață, pe când citeam presa de peste ocean, la cafeluță, printre articolele cu Trump care face și desface, am dat peste ceva senzațional.

Zice acolo în articol, că la Hollywood o fost bai mare, nu găseau producătorii un înlocuitor pentru Kevin Costner în continuarea filmului ˝The Bodyguard˝ și iată că brusc, aseară, au rezolvat problema. Au găsit pe cineva care se integrează perfect în rol și chiar și Whitney Houston ar fi spus:˝YES, I want this man!˝. Surpriza a fost când am citit că este vorba despre un parlamentar român care s-a evidențiat scoțându-l pe Dracnea din ghearele cameramanilor, știristelor și useriștilor care au năvălit în Parlamentul României. Cică, i-ar fi impresionat pe toți cum a reușit românul nostru să croiască drumul pentru ¨TeleorMan˝ și cum a băgat zece inși în spital cu lovituri discrete ce nu s-au văzut nici pe înregistrările video de la eveniment! Deocamdată numele lui este secret, nu a fost publicat, se așteaptă discuțiile cu omul, să vadă cât cere, dacă se încadrează în plafonul salarial pe care îl pot producătorii oferi, ceva cu vreo 8 cifre …

Nu știm despre cine este vorba, habar nu aveam de existența unor așa vedete în Parlamentul nostru, poate știți dumneavoastră despre cine o fi vorba, dragi cititori, că sunteți mai deștepți decât ai lor!

Hollywood reporter