Motto: „Descoperă frumuseţea din tine, fii naturală prin Beauty Natural!”

Arădencele care ţin la calitate atunci când vine vorba despre produsele cosmetice au de câteva zile un magazin care cu siguranţă le va încânta atunci când îi vor trece pragul.

Situat pe Bulevardul Revoluţiei, nr. 29, în apropiere de Podgoria, pe partea cu Ziridava, magazinul are un nume cât se poate de sugestiv: Beauty Natural.

Clienţii pot găsi aici o gamă variată de produse cosmetice din ingrediente naturale, multe dintre ele certificate bio. Fie că vorbim de îngrijirea tenului, a pielii în general sau a părului, Beauty Natural vine cu soluţii naturale, potrivite pentru fiecare. Nu lipsesc produsele de protecţie solară, atât de necesare în acest sezon.

„Pielea este legătura noastră cu lumea din afară iar substanţele pe care le folosim ajung în interiorul nostru. De aceea, este esenţial să acordăm o importanţă deosebită îngrijirii pielii, prin folosirea de produse blânde şi prietenoase cu aceasta. La noi puteţi descoperi o gamă variată de cosmetice bio şi naturale pentru îngrijirea tenului, corpului şi părului. De asemenea, găsiţi produse de machiaj bio, produse de protecţie solară, uleiuri esenţiale şi pentru masaj, suplimente, cadouri. Vă aşteptăm să descoperiţi frumuseţea naturală”, au precizat reprezentanţii magazinului.

Fără doar şi poate, magazinul Beauty Natural este ceea ce lipsea din oraş în materie de produse cosmetice. De acum, arădencele pot alege să fie frumoase folosind produse naturale, de cea mai bună calitate.

De remarcat, că deşi magazinul se adresează în special femeilor, aici se găsesc şi produse destinate copiilor şi chiar bărbaţilor.

NEWSAR