După ce a fost uns ca team-manager la UTA, Marian Costea s-a apucat de treabă. Din câte s-a văzut, el trebuie să aducă jucători, să negocieze cu aceștia contractele de joc după ce Mister Popa își dă binecuvântarea, dar cel mai important, TREBUIE SĂ DUCĂ BANI LA CLUB!

După ce a dat o fugă la București, Marian Costea zice că are acorduri ferme pentru ceva zeci de mii de euro pe lună dar mai caută și alți bani, chiar și prin Arad, pentru a putea onora contractele ce vor fi semnate de acum înainte cu fel de fel de jucători, din toate zările, jucători tineri în general dar și câte unul mai cu experiență, de acești jucători ocupându-se exigentul antrenor Ionuț Popa.

Cu alte cuvinte, de acum înainte, Meszar s-a spălat pe mâini de ce va fi cu banii și jucătorii, dar mai trebuie să se spele pe cap cu datoriile din urmă! Poate se descarcă și de cheltuirea milioanelor de euro de la Primărie, noi încă așteptăm de mai bine de 1 an, doar doar o da socoteală!

O fi de bine, o fi de rău, să vedem ce va fi în zilele următoare, mai ales că Mister Popa este deocamdată voluntar, nu a semnat nimic.

 

Chibițul