Jiţă Falcă a ajuns la fundul sacului cu popularitate. Nu i-a mai rămas sprijin decât de la cei care lucrează în sistem, pe la diferite instituţii subordonate sau în administraţie. În plus, bubele încep să se spargă, ba cu stadionul UTA, ba cu criza gunoiului, ba cu pierderea finanţării pentru centrala termică din Aradul Nou, să nu mai spunem de străzile prost făcute, de cartiere inundate şi câte şi mai câte.

În picaj necontrolat, Falcă primeşte un colac de salvare tocmai de la „adversarul” să ideologic, personal şi de grup: Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad. Care PSD cică vrea să ia de la Falcă, adică de la arădeni, ditamai clădirea Primăriei! Toată presa vuieşte, Gheorghe iese la înaintare, ca un voievod de brad (copacul, nu oraşul) întru salvarea patrimoniului arădean.

Un blat cât casa, dar numai bun pentru Falcă, care poate profita acum de filonul de patriotism local al arădenilor. Ăia care se mai lasă păcăliţi de binomul Falcă-Căprar, care în public se înjură dar în spatele uşilor închise joacă aceeaşi carte, a lor proprie, în detrimentul arădenilor.

Și dacă tot am dat-o pe versificație, era să zicem vinificație, luați de aici:

Ce are … sula cu prefectura și Sulincean cu Consiliul Județean!

F. NOIMĂ