Marți seara, toată crema PDL-ului (câți au mai rămas) vopsită în PNL a pus-o de un miting în fața Primăriei din Arad. Directori de casă, angajați, Bîlcea campeonul, Geanina fostă Pistru, Barbeșelul ziarist de casă etc. Toți s-au năpustit în primele rânduri, dar după ce le-am făcut, succint, prezența am rămas de-a dreptul consternați. Lipsea cineva!

Nu e vorba de Jiță Falcă de Didești, acest Celentano de Arad că dacă era prezent se ivea riscul ca să se adune mai mulți arădeni de rând și să scandeze „Jos Falcă” sau galeria UTA-ei care să-i transmită sloganul Ghiță Falcă pleacă din Arad! și să-i dea să pape en-gros și gura lui. Așa că nu pentru el ne-am făcut noi griji. Din primul rând a lipsit chiar marele, la propriu, Bogdan Noghiu, șpionul și raportorul numărul unu a lui Jiță Falcă de Didești și Iustin Marinel Cionca. Chiar Noghiu să lipsească? Ce dracu se întâmplă!

Bogdane Noghiu, noi, comuniștii de la Flacăra Roșie, te rugăm, că dacă citești aceste rânduri și înțelegi ceva din ele, să ne dai un semn. Sau cei care-l vedeți, dați-ne de veste, că tare ne îngrijorăm. Mai ales după ce au ars câteva din chiliile românilor de pe muntele Athos. Doamne Ajută să fii bine, ca să mai avem de cine să râdem, pardon, scrie.

Boca Jr.

Foto: specialarad

1 COMENTARIU

Comments are closed.