Au trecut trei zile de la debarcarea Laurei Codruța Kovesi de la DNA și, contrar așteptărilor unora, viața își vede de cursul normal în Românica noastră. Culmea este că au dispărut și demonstranții din piața Victoriei din București!

Dacă mai adăugăm și faptul că ROBOR-ul e mai cuminte, prețul la pompe e tot pe la 6 lei iar la supermarketurile atât de dragi lui Celentano de Arad, încă mai poți să iei zahăr cu 2 lei, ulei sub 4 lei și carne sub 20 de lei kilogramul, pare că totul este normal în viața românilor. Sau or fi toți în concediu sau cu gândul la concediu? Ce este sigur, o lună va fi liniște, chiar și Laura a plecat în concediu, parlamentarii mai stau și ei câteva zile pe la Parlament și se duc și ei prin țări străine să strice purcoaiele de bani pe care le primesc de la săraca Românică. Ceva agitație va fi prin 10 august, când, cică, vin românii din Diaspora cu chef de miting. Ne cam îndoim, dar câțiva tot vor fi.

Al nostru prezident a fost la sumitul NATO cu barosanii Europei și cu tata lor, Donald Trump. Nu știm ce a înțeles KWJ din ce s-a discutat pe acolo, l-am văzut zâmbind pe sub ochelarii de soare, uitându-se în sus de undeva din spatele din Trump. Probabil se gândea ce o să înțeleagă din ianuarie Veorica a lui TeleorMan când va ocupa scaunul președinției Uniunii Europene! 3-3 luni, adică 6 luni!

 

Mult zgomot pentru nimic!