Blestemul pus pe PDL Arad de cei dați la o parte ca pe o măsea stricată de către Jiță Falcă de Didești și Geanina fostă Pistru, începe să se contureze. Iată că „micuțul” Adrian Țolea, cel care cu ceva timp în urmă l-a executat pe distinsul actual președinte de CJ, Marinel Cionca, direct într-o conferință de presă, punându-l pe liber din funcția de consilier al președintelui (pe atunci Țolea era președinte interimar) sare din nou la gâtul lui Marinel. Și nu așa simplu, ci cu atact direct la mantinelă. Dar Țolea nu-l curentează doar pe Marinel, îl mușcă de beregată și pe posibilul viitorul primar al Aradului (după cum ar vrea Geani fostă Pistru și Jitză Falcă), Sergiu Bîlcea, vecele de acum al CJA. Dar și pe ADI Deșeuri (a cărui șef al fost ani de zile Țolea) – „firmă” care a introdus RETIM – gunoaie în Arad. Adică, Adi Țolea atacă acum tot ce-i stă în cale, dacă tot a fost pus pe liber.

Adi, fost director la ADI Deșeuri, s-a supărat negativ că a primit o serie de sancțiuni din partea conducerii CJ Arad și a înaintat o acțiune în judecată împotriva celor doi. S-a umflat rișcașul rău în Țolea, dar noi, comuniștii de la Flacăra Roșie, îl admirăm (asta după ce la sfârșitul lunii februarie l-am prevenit în ce se bagă). Poate vă întrebați de ce ne place acum, vorba vine, de Adi? Pentru că cineva din gașca baronilor PNL are curajul să se răzvrătească și nu fie cum, ci cu avocați, tribunale, instanțe… etc.

Războiul care a început în interiorul PNL-ului de ceva vreme, continuă. Și, cu siguranță, nu se oprește aici. Până nu va cădea ultimul combatant de pe eșafod și, implicit, acest fost fief PDL deghizat în PNL.

Dacă sunt implicați în aceste strategii directorul de strategii și comunicare al CJA, maghiarul Andraș Ando și fratele său de falimente (atât în domeniul mass-media, cât și în cel politic) Flavius Ghender înseamnă că aceștia își fac treaba excelent.

Jiță, noi îți dăm un sfat, vezi-ți tu de deplasările tale și de personajele feminine cu care te afișezi tot mai ostentativ, că te anunță ăștia doi când ți se stinge lumina. Politic și administrativ, desigur.

ADI, aprodul de la Kremenal

(p)

cerere de chemare in judecata