Noi, comuniștii de la Flacăra Roșie, avem mai multe indicii cu privire la motivele pentru care Celentano de Arad s-a dus, cu cățel și purcel, să semneze pe lista USR în campania „Fără penali”. Adică, de-abia acum…

  1. Cel mai important: la întâlnirea cu Falcă și ceilalți PNL-iști, Johannis Klaus Werner le-ar fi spus: „Măi, prostovanilor, semnăturile alea se adună pentru susținerea candidaturii mele, la un nou mandat de președinte al României, așa că puneți mâna și votați!”
  2. A auzit că Dorel Căprar are de gând să semneze, împreună cu toată conducerea PSD Arad (adikă kăt a mai rămas din ea, o mână de slugoi de-ai președintelui), ca să aibă motiv să-l atace pe Falcă pentru că a demolat cortul USR. Nu numai că le-a luat-o înainte PSD-iștilor, ci i-a înfundat și mai rău, spunând că nu el ar fi demolat cortul USD dacă nu i-ar fi cerut-o, în scris, pesedistul Vârcuș, șeful Poștei Arad.
  3. A vrut să le arate USR-iștilor arădeni (în frunte cu parlamentarii Wiener și Vlad, aflați „întâmplător” prin zonă) că tot sub comanda lui vor ajunge.
  4. A semnat abia acum după ce au rămas doar masa și scaunul, pentru că dacă ar fi semnat înainte, ziariștii (mulți dintre ei prezenți la „eveniment”) și arădenii ar fi spus că Falcă s-a comportat ca la ușa cortului! Din Dideștii de Oltenia, mi se suflă în cască.

Varianta 2

Dacă Falcă s-ar fi dus să semneze tabelul USR înainte de demolarea cortului din față de la Ziridava, ar fi existat pericolul ca cineva (cacofonie admisibilă și obligatorie) să se pună să scrie „Scrisoarea a III-a” în care să dezvăluie că primarele Aradului a semnat „Fără penali în funcții publice” împotriva candidaturii lui Johannis, care este dovedit penal!

C.V. LUL 

(p)

Foto: aradon

2 COMENTARII

  1. Vrea să-și reabiliteze imaginea si sa se scoată ca a demolat cortul.
    După aceea va zice ca demolarea cortului a crescut avalanșa de semnături.
    Ce naște din FSN = clasa politica de 28 de ani. Nu putem merge mai departe cu oameni care-și spală imaginea (VEZI Ciolos lipit pe panourile de afișaj electoral 2016) doar mai păcălește încă odată electoratul.
    Pe de altă parte daca nu aveam la nivel de țară 45k si aveam 25k venea să semneze ?

Comments are closed.