Pe Celentano de Arad încep să-l lase… testiculele. Sau cojones-urile, pentru românii plecați afară, în Jermania la Parisul șpaniol de la Roma. După ce s-a întâmplat în ultimele zile un lucru este clar: Falcă a scăpat frâiele organizației județene a PNL Arad!

După scandalul iscat în jurul unui director adjunct de la o instituție publică din Arad, director pus, cum spun colegii noștri de la Special Arad, de către Geanina Pistru (cea care trăiește pe bani buni la Compania de Apă Canal) a mai izbucnit un scandal între consilierul județean Adrian Țolea, în prezent director executiv la ADI DEȘEURI (cea care a semnat controversatul contract cu RETIM, este vorba despre colectarea selectivă a gunoiului menajer în Arad și județ) și Sergiu Bâlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

Despre primul scandal ați putut citi, așa cum am spus, pe site-ul Special Arad și nu ne rămâne decât să așteptăm finalul spectacolului plin de hărțuiri, atât verbale, cât și cu tentă sexuală (după câte am înțeles). Cât privește scandalul Bâlcea – Adi Țolea acesta a degenerat (Țolea a fost, la rândul lui, vicepreședinte la CJA). Și asta pentru că Țolea a făcut plângere pentru faptul că nu a fot lăsat să intre în sediul Consiliului Județean Arad. Culmea, deși era însoțit de către reprezentanți europeni care dorea să vadă stadiul implementării proiectului (cum ne-a spus chiar Țolea, dar cum au relatat și colegii noștri de la Glasul Aradului).

Baiul e cât casa, vorba lui Bace Toghiere, mai ales că Țolea i-a acționat în judecată atât pe Iustin Marinel Cionca, președintele CJA, cât și pe Gheorghe Falcă, șeful său de partid, dar și cel care l-a pus în fruntea ADI Deșeuri – proiect în valoare de 30 de milioane de euro, bani europeni.

De urmărit, atât primul caz cu adjunctul ce atunci când nu jignește subalternii se plimbă prin locuri exotice, cât mai ales cazul Adi Țolea – cel care simte că îi fuge pământul de sub picioare, politic vorbind, deocamdată.

Dar, pe Jitză – acest Celentano de Arad – toate astea îl lasă rece. Pentru că, la acest final de săptămână, la București la partida liberală, îl paște primejdia. Ludy Orban i-a pus gând rău, după ce Falcă a gafat pe bandă rulantă!

M. 1AMI 

Foto: Special Arad

1 COMENTARIU

Comments are closed.