Am aflat de ce i-au amendat polițiștii pe organizatorii turneului internațional de tenis feminin de la Arad, respectiv pe Anela Fr(a)ier. Anela, cea căreia turneul  feminin ITF „Ilie Năstase”, de 15.000 de euro de la Arad, i se pare cam „strâmt”, a zis că și anul trecut a pus „moca” afișe în stațiile de tramvai din municipiu și nu i-a avut nimeni de la Primărie treaba. Iar acum i-au dat amendă tocmai lipitorii de afișe ai lui Falcă, transformați în polițiști.

Normal, Anela, sau figuri în glandă cum te numești, anul trecut ai putut pune afișele cu ITF „Ilie Năstase” că nu făceai concurență cu cele în limba maghiară montate chiar în anul Centenar (cine știe, se pricepe la ce facem referire)! Dacă afișul era în limba maghiară, nu aveai probleme!

Oricum, i-a tras-o Nasty, un pic, în bot lui Falcă atunci când a zis că, poate, Aradul are atât de multe evenimente „cu pretenții” încât un turneu internațional care îi poartă numele și la care marele campion la tenis de câmp a fost prezent ani la rând nu mai înseamnă nimic!

Punem pariu că dacă Levi Bognar (veșnicul viceprimar udemerist al Aradului) înmâna premiile nimeni nu mai dădea nicio amendă pentru niște afișe.

FED Cupa Cluj