Dragi comuniști, cititori ai foii Flacăra Roșie voi ați auzit de Cheșa alias Bilă? Dacă nu, vă spunem că este unul dintre dușmanii lui Jiță Falcă de Didești, consilierul local PSD care se strâmbă la ediul șef în fiecare ședință de CLM, atunci când nu-i convine dictatura impusă de Falcă în acest for legislativ local

Până mai deunăzi aveam pe firmament două personaje, caricaturi de-ai lui Falcă, sau cum vreți să le numiți, Barbeș (acel Barbeș slugoiul lui Falcă) și Mariș un fel de Lolek și Bolek a politicii arădene, care zburau cu avionul utilitar și împroșcau apa chiorentis pe țânțarii din urbea noastră, că banii de soluție, spun unii, au fost dirijați spre alte evenimente populiste. Așa că, comuniștii nostri i-au denumit „cei doi Mister Mosquito”.

Cum Bilă al nost, omul devotat a lui Căprar s-a mâniat pe cei doi, s-a gândit să se autoproclameze el noul „Mister Mosquito” de Arad. Așa că, în ultima ședință de CLM a depus un amendament, un fel de sula calului în vârful dealului (având în vedere că Falcă e șeful absolut!) cum că vrea el cu avionul cu soluția antițânțari, iar eventualele beneficii materiale să ajungă la PSD.

Amu, rămâne de văzut dacă noul „Mister Mosquito” de Arad, în persoana lui Bilă, va putea zbura cu avionul că să nu uităm, tartore la aeroport e nimeni altul decât marele Ovidiu Moșneag, pupila lui Falcă de ani buni de zile!

Trompa Ruptă