Fraților comuniști, e groasă rău! Celebrul „băiat de oraș” Mihai Bendeac, „în puii mei”, înconjurat de mână… de mai multe mâini (dintre care și austriece) a anunțat, hăpt la Arad, înființarea Partidului Fericiților Poponari (PFP)! De ce tocmai la Arad? Cică, asta l-ar fi întrebat ziaristul Simion Todoca (foto dreapta) pe Bendeac, iar acesta ar fi răspuns că a decis să facă acest lucru cu prilejul Zilelor Aradului tocmai pentru că Aradul a fost întotdeauna extrem de tolerant cu minoritățile de orice fel, inclusiv cele sexuale.

Cică, Simion Todoca nu ar mai fi continuat cu întrebările, dar specialistul nostru în utilizarea flăcării violet i-a citit gândurile. Iată ce spune specialistul că gândea colegul nostru: „Fi-re-ați ai dracu de curieri de ambe sexe, ați ales exact orașul potrivit. De 15 ani arădenii se lasă regulați de Falcă și îl votează în continuare. Înseamnă că le place! Bravo, Bendeac, ai pus punctul pe…, pardon, pe i”.

P.S. Dacă ajunge președintele partidului pe care tocmai l-a înființat, PFP, nu mai are dreptul să facă emisiunea „În puii mei”, pentru că spătarii, curierii, curajoșii sau cum vreți să le spuneți acelor „elemente” nu pot să facă pui! Pot să fie doar patroni de… clocitoare, iar doi cocoși sau puicuțe care cumpără un „ou” devin părinte A și părinte B pentru puiul care iese.

A.ANTIPO  

1 COMENTARIU

Comments are closed.