La Zilele Aradului din Micalaca, oamenii Faraonului, Vizionarului, a lui Celentano de Arad au umblat cu tabele printre meseni și participanți la sărbătoarea plătită din banii arădenilor, cerându-le acestora „fără penali în funcții publice” dar, mai ales, semnături pentru demolarea Pieței Catedralei (piața mare). Lucru decis, de altfel, și de către consilierii locali, însă pentru a avea mai mare greutate decizia…

Unii i-au înjurat pe oamenii lui Falcă, membrii de partid îmbrăcați în tricouri inscripționate cu PNL, dar alții s-au lăsat convinși și au semnat. S-or fi gânditără că, oricum, li se rupe lor, micălăcenilor, de Piața Catedralei, pentru că ei târguiesc de la Miorița.

Săracii micălăceni, habar nu au ce blesteme s-au adunat pe capul lor din partea celor care au semnat ÎMPOTRIVA desființării Pieței Catedralei!

Să-i vedem ce vor face când gealații lui Celentano vor aduna în Gai, Alfa, Aradul Nou etc. semnături pentru demolarea Pieței Miorița, pentru ca în locul acesteia să se ridice un lidălaș, pennisuț, profițel sau ce-o mai fi, cum se va numi market-ul respectiv. Sau, mai știi, vreun mall.

Ali MENTARA

(p)