Celebrul „băiat de oraș” Mihai Bendeac, „în puii mei”, după ce a anunțat în premieră națională, la Arad, formarea unui nou partid, PFP (Partidul Fără Prejudecăți – zice el, că noi am zis altfel LINK ) s-a gândit și la o conducere interimară pentru organizația județeană. Dacă sursele noastre sunt bune, și sunt bune 90-60-90 și de sex feminin, primii trei interimari care se vor ocupa de formarea organizației și de alte cele pentru desfășurarea în bune condițiuni a activității pentru atingerea scopului partidului sunt: Andras Ando, care va cumula funcția de director de strategii și comunicare în CJA (plus cheltuire de bani = falimentul SRL) – președinte; Flavius Ghender, colaboratorul apropiat a lui Ando și partenerul de „afaceri și fente” – vicepreședinte; Bogdan Noghiu, cel care în ultima vreme s-a dat la fund, fiindcă speră ca va deveni un Pomohaci (anul viitor, zice, va fi hirotonisit…) – secretar general.

Atenție, lista rămâne deschisă, că funcții mai sunt căcălău. Fapt pentru care așteptăm de la voi, stimați tovarăși și pretini, propuneri concrete și serioase, că partidul nu e jucărie sau dildău, vorba unui penelist cu vechi state de serviciu.

P.S. Tot la nivel de bârfă mai circulă zvonul că și niște pesediști și useriști (sarcină de servici) vor să prindă funcții la partida lui Bendeac. De urmărit. Vom fi cu ochii pe ei ca pe butelie.

Lets B. 

(p)