Agenții noștri comuniști înfiltrați în PD-ul lui Falcă, acest Celentano de Arad, au aflat o bârfă conform căreia Marinel Arghir Iustin zis Cionca, cel mai bogat funcționar public (după cum s-a lăudat zilele trecute) a intrat în dizgrația Faraonului, care îi pregătește lovitura de grație, ca și lui Ioțcu, de altfel. Sursele noastre mai zic că Marinelu, care este tot mai singur, nu va mai apuca alegerile locale din vara lui 2020 în postura de prezident al Consiliului Județean Arad și că locul lui va luat de către Sergiu Bâlcea. Care Bâlcea nu va fi candidat la Primăria Aradului, așa cum se tot zvonește de o bună bucată de vreme, ci la șefia Consiliului Județean. Acolo unde, inclusiv cu ajutorul consilierilor județeni PSD, adică oamenii lui Căprar, va fi votat președinte!

Candidat surpriză la Primăria Arad

În mod normal, Călinuț Bibarț, nașul de căsătorie a generalului Florian Coldea, fostul șef al SRI România, ar trebui să se bucure că Sergiu Bâlcea a ieșit din cărți. Dar nu se bucură deloc, pentru că deja a aflat că nu lui i se face pârtie, ci altcuiva.

Din câte am aflat, din mai multe surse, candidatul va fi un necunoscut pentru majoritatea concitadinilor noștri, un oarecare, la prima vedere, Dorin Stanca (foto centru). Un individ apărut în PD din spuma mării și promovat cu asiduitate în ultima vreme, mai ales de vizionarul din fruntea… comunei Arad.

Sub bagheta lui Ando și Ghender, asta așa, să se bucure și ei că au vreo contribuție, în ultima vreme se trimit în draci comunicate de presă semnate de Stanca. Din simplu semnatar de adeziune, Dorin a fost promovat, nu știm cum, peste noapte, vicepreședinte al organizației municipale PNL, aripa PD. Fără voia lui Bâlcea, bineînțeles, care este președintele organizației și care, în mod normal și statutar, ar trebui să propună noul candidat la Primăria Aradului.

Carevasăzică, din două, una: ori Falcă l-a desemnat drept succesor, ori și-a pus la municipiu un om care să-l desemneze pe el candidat. Pentru că, mai mult ca sigur Bâlcea nu l-ar fi desemnat pe Stanca, pentru că vroia el!

Practicanții flăcării violet de la Flacăra Roșie spun că Stanca nu va fi mult timp de acum înainte vicepreședinte la municipiu, ci chiar președinte! De urmărit, că Stanca nu stă-n castan, ca Stan, degeaba.

F.V. 

Foto: Live Arad