În weekendul ce a trecut (25-26 august), Handbal Club Beldiman a organizat „Cupa Beldiman”, editia a II-a. La startul acestei competiții au fost prezente, alături de HC Beldiman, echipele: AHC Potaissa Turda, CS Alpha Oradea, CS Unirea Sânnicolaul Mare.
La această competiție dedicată juniorilor 2, s-au jucat, în sistem fiecare cu fiecare, șase meciuri, care de care mai interesante și spectaculoase. La finalul jocurilor clasamentul a arătat astfel: locul 1 – Potaissa Turda; locul 2 – Unirea Sânnicolaul Mare, locul 3 – HC Beldiman, iar locul al 4-lea a fost ocupat de către echipa Alpha Oradea.
La finalul competiției s-au acordat și trei premii speciale: Astfel, Cel mai bun portar a fost declarat Mathiu Alex (HC Beldiman), Golgheter a fost Ghilencea Andrei (Unirea Sannicolau), iar cel mai tehnic jucator a fost desemnat Szasz Csongor (Alpha Oradea).
Premierea a fost făcuta de catre Sergiu Bâlcea, vicepreședintele CJA,cel care le-a mulțumit sportivilor pentru spectacolul din teren și le-a dorit mult succes în viitor. Atât lor, cât și organizatorilor, soților Adriana și Gheorghe Beldiman.
Ar mai fi de spus că din lotul echipei HC Beldiman au făcut parte: Mathiu Alex, Ursu Raul, Bartha Igor, Tudoran Elisei, Cristea Sergiu, Pașca Gabriel, Molinari Samuel, Bărbicioiu Andrei, Boldiș Ayan, Gaulea Dragoș, Borz Patrik și Cismaș Paul, antrenori find, așa cum am mai zis George și Adriana Beldiman.
„A fost o competiție reușită din toate punctele de vedere, cu faze spectaculoase, toți jucătorii având dorința de victorie, ambiție și sportivitate din partea jucătorilor. Felicităm toți participanții la această competiție. În legătură cu echipa noastră, am văzut exact unde ne situăm cu pregătirea și ce mai trebuie să îmbunătățim, ca în 15 septembrie 2018, atunci când se va da startul Campionatului Național de juniori 2, să  fim în cea mai buna formă sportivă” – a declarat Gheorghe Beldiman.
B.P.