Despre Bogdan Noghiu, sula din coasta șefilor de la Consiliul Județean Arad, am tot scris. Am urmărit cu îngrijorare momentele în care, brusc, dispărea din spațiul public, pentru că ne temeam că va dispărea cu totul. Informatorii noștri au aflat de ce, de curând, Bogdan a fost mazilit de oamenii lui Falconeti din PNL: a refuzat să treacă la penticostali, a ținut-o ca orbul de bâtă că el vrea să fie hirotonisit preot ortodox, că, chipurile, e tovarăș bun cu Înaltul Timotei al Aradului, cel care i-a și fost dascăl la Facultatea de Teologie.

Cionca și Falcă au fost de acord și cu posibila viitoare hirotonisire (ce se dorește a fi la anu!), cu condiția ca Bogdănel cel Sfânt să semneze un angajament că nu se va însura înainte de asta, iar apoi să trăiască în concubinaj cu A i A. Asta chiar i-a pus capac, cum să fie în concubinaj cu o unguritze. Tocmai el, care are deja angajament semnat cu una de sex feminin, a cărei nume începe cu S și se termină cu a? Chiar dacă are nume țigănesc, tot român(c)ă e.

Ultima oră: Ai noștri comuniști atei au aflat că Noghiu se va însura înainte de hirotonosire, cu o blondă, iar Falcă a aflat și data cununiei civile și deja l-a programat în ziua aia pe viceprimarul Levente Bognar să oficieze cununia civilă. Bognar care are sarcina să facă în document o eroare, pe baza căreia să declare ulterior căsătoria nulă. Așa că, îl sfătuim tovărășește pe Noghiu să ceară expres să-l cunune (h)ălalalt vice, Călinuț Bibarț, că chiar dacă e inginer silvic, măcar e ortodox!

Taica Precistă

(p)