Se ma întâmplă și din astea. Și s-a întâmplat chiar sâmbăta trecută, la nunta Denisei cu Alex, tânăra familie Paul, eveniment ținut la Sala de nunți Bella Foresta, din pădurea Vladimirescu. La un anumit moment, imediat după miezul nopții, s-a creat o agitație nefirească pentru un asemenea eveniment, mulți dintre nuntași, mai ales cei aflați pe ringul de dans îndreptându-se rapid și agitați spre ieșirea principală. Până să aflăm motivul real al semibusculadei, un autoturism a demarat în trombă și s-a îndreptat spre spital, din câte ziceau unele voci. Curioși din fire și cu limbricii la purtător, noi, comuniștii de la Flacăra roșie, care nu ne odihnim nici atunci când dormim, darmite când ne distrăm, am aflat cauza agitației și motivul deplasării urgente spre spital.

Să nu vă mai ținem în suspans, Ralucăi, uneia dintre verișoarele miresei, i-a venit sorocul chiar pe ringul de dans și i s-a „rupt apa”, după cum zice o vorbă din popor foarte des folosită și în zilele noastre. Deși, conform părerilor medicilor, Vladimir Casian trebuia să vină pe lume doar la începutul acestei săptămâni, el s-a grăbit să… se distreze. Și să facă o dublă surpriză tuturor celor prezenți la nunta despre care vă vorbeam, dar mai ales părinților și nașilor. Care nu sunt alții decât, logic, ci tocmai mirii de la nuntă, Denisa și Alex!

Din câte am aflat, la Matern totul a decurs excelent, Vladimir Casian primind notă maximă din partea medicilor și personalului medical care au asistat nașterea care a decurs în condiții normale. Cât despre distracția de la nuntă, aceasta a primit noi valențe, bucuria fiind de două ori mai mare. Și cheful (care a ținut până după ivirea zorilor) fiind pe măsura evenimentelor.

Casă de piatră mirilor și proaspeților nași, Denisa și Alex, și sănătate, viață lungă și numai bucurii micuțului Vladimir Casian (cel mai tânăr nuntaș), familiei și nașilor acestuia. Așteptăm botezul.

C.D.