Nu, stimați tovarăși și pretini, nu e ceea ce credeți! Nu am vrut să spunem că Dorel Căprar va fi pus pe loc eligibil la alegerile europarlamentare, că nu are el nas de asta, acolo sunt abonați alții, mai grei (și nu ne referim la kilograme), ci la șăfi județeni ai PSD care aduc voturi grele la toate rundele de alegeri (Moldova, Oltenia etc.). Căprar, oricum este ascultător, face ce îi spune Dragnea fără să emită pretenții, numai să nu îi treacă cumva prin cap (încă) marelui mahăr de la PSD să-l schimbe din funcția de președinte la Arad. Că dacă îl schimbă, adio, deputăție, funcție care îi aduce mulți euroi pe lună.

La asta ne-am și referit când am spus că este europarlamentar, adică un parlamentar care câștigă mulți euroi! Nu doar din leafă, deși e considerabilă și aia, ci, după cum spun hâtrii din PSD Arad, și din multe alte expediente, cum ar fi desemnarea candidaților de primari și consilieri locali în județ, numirea de președinți de filiale sau de șefi la deconcentrate (cel puțin așa circulă voarba).

Ce mai, e bine să fii deputat și președintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților! Dar, dacă stai să te gândești că trebuiesc unse temeinic și rotițele de la PSD-ul central… mai rămâi cu ce a rămas din Vilma.

J.UDO