Cum nu avem multă treburi de făcut, că vremurile comuniștilor o cam trecutără, ne-o pus ăla cu un ștrimf să aruncăm o geană peste… ce mai fac aleșii noștri. Și am văzut multe și mărunte, interesante și nu prea, bla, bla, bla. Și, cum cotam noi, așa, ca buhele în cotătoarea agățată în cui, am dat peste pagina de internet a Primăriei din Mișca. Din județul Arad, pentru necunoscători – mulți, de altfel. Pagină de unde am aflatără că primarele de acolo este și se numește HAASZ Tiberiu, lucru normal într-o comună formată cu preponderență din cetățeni de etnie maghiară.

Ceea ce ni s-a părut cel puțin ciudat, ca să fi totuși eleganți, ce beeep-ul nostru, este faptul că acest individ din fruntea mișcanilor, printre care și etnici (dacă putem spune așa) români, are adresa de email cu terminația HU. Adică, nu i-au ajuns cele din România, stat care îl plătește boierește, funcționar public fiind!

Noi, comuniști liberi cum credem că suntem, am fost dintotdeauna tovarăși cu colegii de la Voros Lobogo. Și am fi și acum, numai că ei nu mai recunosc că au fost comuniști. Însă, revenind la subiectul propriu-zis, ca funcționar public, repetăm – plătit de către statul român, din banii cetățenilor români (ceea ce și Tibi, primarul, este cel puțin pe hârtie), să-ți faci adresa de email pe Ungaria este cel puțin o sfidare. Dacă nu bătaie de joc la adresa României și a românilor.

Nu vrem să ne gândim ce s-ar întâmpla sau ce scandal s-ar isca dacă vreun primar de etnie română din Ungaria, sau alt funcționar public important, ar avea adresa de email cu, de exemplu, .ro la capăt.

Iată un fragment din pagina de internet a Primăriei Mișca:

PRIMAR

HAÁSZ TIBERIU

primarul

Telefon fix: 0257354140 (primărie)

Fax: 0257354140

Email: haasztibor56@freemail.hu