Tinerii ALDE Arad s-au întâlnit la Zimandu Nou, sâmbată 6 Octombrie, cu ocazia celui de al cincelea turneu de fotbal în scop caritabil „Împreună pentru o faptă bună”.

La startul competiției s-au înscris 8 echipe, atât echipe formate din membrii ALDE din diferite zone ale județului cât și echipe formate din simpatizanți ALDE. Scopul turneului a fost strângerea de fonduri pentru Gaica Elena (7 ani), diagnosticată cu leucomalagie periventriculară,paralizie cerebrală ,tetrapareză spastică.

„Nu vă pot descrie in cuvinte sentimentul pe care îl am de fiecare dată când mă îndrept spre locația unde au loc turneele de fotbal pe care le organizăm.Este un sentiment de mulțumire,de recunoștință,de liniște,un sentiment pe care sunt convins că toți participanții la eveniment îl simt.Am ajuns la al cincelea turneu si sunt convins că nu ne vom opri aici.Elena este o fetiță minunată , o luptătoare in adevăratul sens al cuvântului.Le-am promis părinților Elenei ca îi vom ajuta cu tot ceea ce putem pentru a le ușura situația pe care o au acum.La acest turneu am reușit să strângem din donații 1043 Lei si 50 euro.Mulțumesc colegilor mei pentru implicare,în special lui Lacatos Florin,mulțumesc tuturor echipelor participante,mulțumesc celor care au donat!    ”, a declarat Ucu Dima, președintele Organizației Județene de tineret ALDE Arad.

Dacă și dumneavoastră doriți să o ajutați pe micuța Elena este suficient să îl contactați pe Domnul Ucu Dima prin intermediul mesajelor pe Facebook , iar acesta vă va îndruma in acest sens.

B.P.