„Stăpânul” Aradului, cum se autointitulează acest GIGI Falcă de Didești, atât prin vorbe, cât și prin fapte a reușit să aducă Aradul într-o stare demnă de asemănat cu orașele foste miniere din Jalea Viului. Noi, comuniștii care am trăit aici, în această Micălacă mai mare ne aducem cu drag aminte de cum arăta acest oraș, cum trăiau oamenii acestui loc. Cum concuram cu Timișoara și pe orădeni îi făceam „niște țărani”(să ne ierte bihorenii, dar asta se întâmpla).

A reușit acest personaj numit Gigi Falcă de Didești să ne coboare în așa hal pe harta vestului românesc că ne este rușine să deschidem gura, să ne lăudăm de unde provenim. Chiar și pe vremea odiosului dictator și a sinistrei sale soții ne respectau inclusiv miticii, care nu ne considerau, pe noi arădenii din provincie ci noi eram „cei din vest”

Astfel a ajuns acest oraș, din cauza acestui malefic personaj venit cu punga de plastic pe meleagurile noastre.

Am ales o imagine care relatează perfect situația actuală din acest oraș. Credem că este o imagine care face cât 1000 de cuvinte.

„Mulțumim” Gigi Falcă de Didești. Dacă ai avea puțină inteligență ai pricepe, dar de unde nu e nici Dumnezeu nu cere!

(p)

2 COMENTARII

  1. Direp ai grait!!!! Dar?? Chiar credeti ca baga la cap? Desteptul ala de Sabin Gherman de la Cluj, in emisiunile lui il ridica in slavi pe Gita Falca!! Oare nu stie ca e oltean acest demolator?? Ca Gherman are ceva cu oltenii!!!

Comments are closed.