În urmă cu un an, după o discuție în Consiliul Local despre depolitizare, Marin Lupaș reușea să smulgă o asumare din partea lui Gheorghe Falcă privind darea în folosință a stadionului Francisc Neuman în această toamnă. Acum, edilul declară într-un interviu televizat că primul meci pe arena reconstruită se va juca undeva în vara lui 2019!

Lupaș, fost președinte al UTA, considera că disputele politicianiste nu își au locul în viitorul echipei-fanion al Aradului. Realitatea politică din ultimul an i-a dovedit contrariul, disputele inutile dintre PNL și PSD întârziând modernizarea arenei principale din municipiu.

La finele lui septembrie 2017, fiecare parte și-a asumat să lucreze pentru ca în această perioadă să avem arena optimă de joc. De atunci doar de certuri s-au ocupat, atât politicianul Falcă cât și oamenii lui Dragnea din Arad. Și iată că a venit toamna lui 2018 și încă avem șantier deschis la UTA, o nouă promisiune încălcată de primar”, declară dezamăgit Marin Lupaș.

Cearta dusă pe așa-zisa confuzie juridică nu domină doar în domeniul construcțiilor, ci și în cea a salariilor. Consilierul independent Lupaș spune că Falcă nu este la fel de curajos în fapte pe cât este în declarații războinice la adresa unui PSD tot mai slab.

Tot mai mult cred că Aradul are nevoie de un primar sincer. Cel actual vorbește de Champions League, dar UTA este la mijlocul clasamentului în liga a 2-a pentru că Primăria nu permite ceea ce funcționează absolut legal la Cluj Napoca, Ploiești, Chiajna, Voluntari, Balotești, Târgoviște. Înțeleg că cei din conducerea clubului fac demersuri pe lângă primar să dea drumul la salarii, pentru că acolo este blocajul. Din păcate, dacă Falcă nu are vreun interes personal într-o situație, nu acordă atenție unor astfel de probleme. Dacă nu poate, nici cu stadionul de atâția ani, nici cu salariile, să lase pe altcineva căruia chiar îi pasă”, concluzionează Marin Lupaș.

1 COMENTARIU

Comments are closed.