Dacă noi privim cu nepăsare cum acest personaj malefic, pe numele său de scenă GIGI Falcă de Didești, acest Celentano de Arad, instalat primar de arădenii care s-au lăsat prostiți, lasă Aradul să se prăbușească pe zi ce trece, pe el îl doare la… banană. Ce și cât a trebuit să-și facă și-a făcut cu vârf și îndesat (pentru el și familia lui, ne referim). Acum vrea să scape și visează să ajungă europarlamentar (n.r. la ziua p.li). Și, în rest, zicala veche „după mine potopul”.

Dar credem noi, comuniștii de la Flacăra Roșie, că „săracul” om miliardar nu mai e chiar cu toate țiglele pe casă, voarba aia. Chiar dacă ne explică el cum va aduce el turiști în această Micălacă mai mare, cum se vor înghesui aceștia de se vor călca în picioare, chiar și cei din Laponia călare pe reni, bla, bla, bla.

Noi am tot căutat ceva puncte atractive în orașul păstorit (încă) de GIGI Falcă de Didești, dar vă spunem cu mâna pe inimă că nu am aflat. După ce am cotrobăit mai pe îndelete pe net am găsit, chipurile, câte ceva. O jegoasă stradă pietonală, Mețianu, un parc al reconcilieri la fel, o piață Avram Iancu de tot căcatul… și multe altele de aceste felurite feluri.

Dar credem, totuși, că am găsit. Turiștii vor veni să viziteze „mărețele parcări dintre blocurile din Micălaca sau Vlaicu”. Sau cea subterană din Piața Avram Iancu, bașca Piața (fosta) Catedralei. 

Ați văzut, dragi cititori, cât suntem de cârcotași? Săracul edil șef se chinuie să facă Aradul de vis, de viitor japonez (mai nou și chinezesc) și noi ne tot luăm de el. Kă cu siguranță lângă aceste parcări se vor afla și câte un punct de informare turistică, cu câte 4-5 angajați, că doar la bugetari se câștigă foarte bine și, deh, partidul totalitar de la Arad (PNL) are datorii față de supușii săi fideli. Că la Compania de Apă și la alte instituții subordonate Primăriei și Consiliului Județean schemele e cam înghesuite.

Așa că dragi turiști rucsacul pe spate și haideți să vizităm parcările lui Gigi Falcă de Didești!

China MEN

(p)

1 COMENTARIU

Comments are closed.