… la ceremonia acordării liceului din Săvârșin a numelui „Regele Mihai”, „accesul reprezentanților presei la eveniment este liber”! Să muriți voi! De când dracu accesul presei la un eveniment public, plătit din bani publici, reprezentanții mass-media (nu a presei, că scula aia era la fabrici și uzine) nu au acces? Chiar dacă nu „liber” măcar cu acreditare.

Auziți, voi cei de la Biroul de Presă al Casei Majestății Sale Custodelului Coroanei, nu mai ne aburiți că nu punem botul la vrăjeli ieftine. Puneți mâna pe „cartea” modernă și citiți că suntem în anul 2018, și că faptul că primarul Săvârșinului (cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean și al Ministerului Învățământului, bănuim…) v-a dat voie să agățați un nume la liceul din comună. Ce ați făcut voi pentru Școala Generală și liceul din Săvârșin? Pentru elevii de acolo? Pentru cadrele didactice? V-ați consultat cu cineva când v-a venit ideea, penibilă de altfel, să vă băgați în seamă anapoda? Aveți aprobare de la vreun for de conducere din României noastre? Să fiți sănătoși!

Cât despre primarul Săvârșinului, Ioan Vodicean (foto), noi îl știam un om cerebral și cerebral.

P.S. Doamnă Anca Stoenescu (șeful interimar al ISJ Arad, pusă de către PSD), la câte comunicate de presă emiteți pe bandă rulantă, măcar unul cu subiectul de mai sus să fi„scăpat”. Sau nu aveți liber de la partidă? 

Regele de treflă

(p)