Grea e munca pentru țară, mai ales prin țări străine. Plecat spre Brucsell (sîc!) via Roma, ză prezident and his oaif s-au simțit atât de bine prin Bella Italia încât au ratat prima ședință de la locul unde se dă ora exactă în Europa.

După faza amuzantă de la prezentarea onorului de către garda italiană, unde KWJ a părut un veritabil Fantozzi, ză prezident și-a bătut joc de diaspora românească ce a venit la întâlnire. Oameni de afaceri români și simpli cetățeni la muncă prin cizmă ar fi vrut să schimbe două vorbe cu KWJ, să-și spună păsurile și necazurile dar au primit în loc un discurs imens de 1 minut și o chemare la poze! Pe viteză totul pentru că îl aștepta the first ledi ca să meargă să viziteze ruinele din Pompei, orășelul desfrâului acoperit de lava Vezuviului! Mult mai fain decât să mergi să discuți despre brexit, la liderii Europei! Tot pentru un pic de travel prin Brucsell (sîc!) a ratat KWJ și consoarta și discuțiile prietenești la o bere cu Macron și Merkel.

După atâtea sacrificii făcute pentru țară, ce putem face noi românii de acasă și din diaspora decât să îi mai încredințăm un mandat ca să apuce să vadă toate colțurile lumii. Cu Romania Travel, pe gratis pentru el, pe banii noștri! Bon voyage!

Votat sau vomitat?

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentZice-se că cum…
Articolul următorRelaxare de weekend