Pănă când Gigi Falcă de Didești trăia sub același acoperiș (ce-i drept cu multe sute de metri pătrați) cu soția sa Ela, Aradul și toate drumurile județene se umpleau cu indicatoare rutiere noi. Intersecțiile se umpleau de semafoare (în sensul de la Boul Roșu sunt peste 40), stâlpii de indicatoare etc.. Poate vă întrebați de ce? Simplu! O sursă de-a noastră căruia dorim să-i păstrăm anonimatul ne-a șoptit cândva mai demult că ar fi firma fostei „prima doamnă”a Aradului (adică Ela, fata lui Seculici).

Așa că după despărțire de „soțul grijuliu” pe nume Gigi Falcă de Didești, cel din urmă i-a cam suflat afacerea. Prin urmare atunci când orașul, Primăria Aradului are nevoie de o semnalizare, de un indicator de avertizare, edilul șef a apelat la ceva fete aduse de unde numai el știe și le folosește pe post de indicator.

Așa cum vedeți în fotografia de mai sus aceste fete sunt pe post de indicator de reducere a vitezei la intrarea în comuna Arad dinspre Europa.

Credeți că merită felicitat Gigi Falcă de Didești pentru această invenție? Ar trebui implementat în fiecare intersecție? Așteptăm sugestii pe pagina noastră de Facebook.

Colaboratorul comunist