Acum câteva zile, Iustin Marinel Arghir, zis și Cionca, alături de junele Bîlcea s-au tras în poză cu marele Florin Piersic, pe scena teatrului din Arad, chiar dacă pe acesta fix în pix îl doare de CJArad, Falcă sau PNL Arad. Dealtfel, Mărgelatu s-a abținut să zică de ăia doi că ar fi ciclofenderi, îi spusese Flaorin Covalciuc, înainte de asta că nu sunt cicoflenderi, ci cioncoflenderi și că vor să se lipească de el așa cum se lipesc de orice persoană importantă, să se laude pe facebook și în campania electorală.

Luni, cincoflenderii au organizat conferință de presă la CJA, nu ca să anunțe o nouă viitoare realizare epocală, de tipul Julița- Mădrigești sau festivalul vinului, ci să prezinte lansarea în Arad a unui film, în prezența regizorului și a echipei. Ete drăcie, ce legătură o fi între CJA și lansarea unui film, ce are sula cu filmul, ca să facă pe impresarul? Nimic, dar au vrut cioncoflenderii să se tragă în poză și cu maestrul Cotimanis, ca să poată folosi poza, alături de cea cu Mărgelatu și alții, să creadă prostimea că vedetele îi susțin, din moment ce fac poze cu ei.

Măi, cioncoflenderilor, pe cine credeți că prostiți? Aveți grijă că filmul căruia i-ați făcut reclamă se intitulează „coborâm la prima”. Nu la Prima TV, tovarășilor, ci la prima confruntare electorală.

CINEFILU

Foto: specialarad și evz.ro