Gurile rele spun că Iustin Marinel Arghir, zis și Cionca, l-ar sancționat pe Andrei „Andras” Ando pentru gravă neglijență în serviciu ! Nu punem mâna în foc că înregistrarea discuției nu a fost falsificată, dar o redăm.

Cionca: Măi, Ando, ți-am spus foarte clar că îți dau o cocie de bani să găsești tot ce este pozitiv și să ne pui, pe mine și pe Bîlcea, în prim plan, ca și cum toate cele bune sunt datorită nouă?

A: Să trăiți, șefu, așa am făcut. Te-am lipit de Mărgelatu, pe scena teatrului din Arad, ți-am făcut conferință de presă cu filmul promovat în Arad, să faci poză cu Cotimanis și tot nu ești mulțumit?

Cionca: Măi, boule, tu știi că astăzi, 05 noiembrie, în Arad au fost 26 de grade, tu știi că a fost bătut recordul absolut din toate timpurile, privind temperaturile în noiembrie, în România?

A: Da, șefu, știu, dar ce-i cu asta?

Cionca: Cum ce, idiotule? Trebuia să ne scoți, pe mine și pe Bîlcea, pe malul Mureșului, să ne faci o poză cu soarele în spate, cu mămici cu pruncii în cărucior și să dai pe facebook poza cu comentariu: „Liderii PNL Arad și ai CJA, bucurându-se, împreună cu arădenii, de vremea superbă din noiembrie”. Prostule, era o laudă extraordinară, datorită nouă s-a înregistrat acest fenomen. Ești prea tânăr, că nici nu-mi mai vine să te fac bou,ci să-ți spun „cârlan”, cum spunea Iliescu despre Ponta, ca să știi învățăturile de pe vremea lui Ceaușescu. Citez, cârlanurile, din Dan Deșliu: „Partidul e-n toate/ e-n cele ce sunt /și-n cele ce mâine vor râde la soare”. Nu ți-o spun toată, cârlanule, dar ține minte ce spunea la final despre partid: „El pluguri va face din țeava de tun și vremea de dânsul ascultă!”. Prostovane, de ce sunt 26 de grade la Arad pe data de 05 noiembrie? Pentru că „vremea de dânsul ascultă”. Cine e „dânsul”, prostovane?

D.Serviciu