Se apropie vremea Sărbătorilor de Iarnă. A celor religioase, să fim bine înțeleși, cu Moș Nicolae, cu Moiș Crăciun. Că acelea cu Moș Gerilă… e istorie comunistă.

Într-una din zilele trecute am avut deosebita plăcere să fim vizitați la redacție (nu râdeți, că avem și redacție, nu stăm ca și alții – Aradon, Jurnalul arădean, GlaSularadului prin spații închiriate de la Falcă etc.) de către preotul Adrian Bara, cel care slujește la Biserica Ortodoxă Micalaca Nouă. Și care ne-a adus un CD (de fapt mai multe, să nu mințim că suntem în postul Crăciunului, chiar dacă nu-l ținem!) pe care l-a scos de curând și care se numește sugestiv „Cântați Domnului tot pământul!”. Este vorba despre un CD cu Cântări și pricesne bisericești adunate sub simpla titulatură: „Rugăciunea este cântecul inimii”.

Mai multe de spus ar fi de prisos, ascultați CD-ul pentru că: „ Cele ce aţi învăţat şi aţi primit şi aţi auzit şi aţi văzut la mine, acestea să le faceţi, şi Dumnezeul păcii va fi cu voi. (Epistola catre Filipeni a Sfantului Apostol Pavel)”.

R.D.