Cea mai grăbită formație de eșalon secund a fost UTA, care s-a reunit luni, chiar de ziua de nume a antrenorul Ionuț Popa. Au fost prezenți 20 de jucători, pe lângă mai vechii: Bodea – Copaci, Costin, Stahl, Rus, A. Iuga, R. Iuga, Matei, Suslak și D. Popa plus juniorii: Vulturar (14 ani), Miculescu, Isac și Merian (17 ani), Deta (18 ani, în tur la Lunca Teuz Cermei), au venit și câțiva jucători în probe: un mijlocașul paraguayan, Jorje Alvarenga, portarul de culoare Godfrey Jean Yoro și mijlocașul Jack Philip Strickland, ambii cu cetățenie irlandeză, plus doi fotbaliști români, fundașul central-dreapta, Ciprian Dombrovoschi (25 de ani),  ultima dată a jucat la Farul, și fundașul central de 18 ani, Sebastian Pușcașu (ex. Filiași). A fost la reunire și Alex Manea, care a și început alergările ușoare, pe bandă, la nicio lună de la operația de refacere a ligamentelor încrucișate de la piciorul drept. Absenți motivați au fost: El Hasni, Orlic și Coulibaly, iar cu Benga sunt probleme cu viza de ședere.

Această primă săptămână de pregătire se desfășoară în condiții grele, zăpada multă pe cele două terenuri de la stadionuș ˝Motorul˝ incomodând fotbaliștii.

Se așteaptă și ceva piese grele din liga întâi și doi, dar din păcate mulți dintre cei vizați de conducerea UTA-ei au mai multe variante și pun pe primul loc condițiile financiare.

Timpul începe să preseze, de luni se intră într-un cantonament centralizat pe plan local și ar fi bine să fie și lotul îmbunătățit până atunci.

 

Chibițul