Referitor la cei 10.880 de deținuți eliberați în baza recursului compensatoriu…

Și, același PSD, care, sper, că va rămâne în istorie ca partidul mafiot ce apără, exclusiv, interesele infractorilor (de la criminali până la cei ce fură banul public), blochează ceea ce a solicitat poporul, conform Constituției: fără penali în funcțiile publice. Or, când, fără jenă și fără măcar a mima un minim de morală, PSD, oficial, susține prezența infractorilor la vârful puterii, adică în Parlament, Guvern, instituții publice, ca și cum asta ar fi normal, ce încredere pot avea, eu, cetățean, că acest partid dorește binele cetățeanului onest?

De când a preluat puterea, adevăratele beneficii ale guvernării PSD le simt pușcăriașii și cei ce au săvârșit fapte penale. Asigurarea de condiții așa zis umane, eliberarea condiționată, compensații în bani pentru cei cu condiții grele de detenție, blocarea înfăptuirii justiției pentru a evita condamnarea celor care au furat banul public, eliberarea celor deja condamnați care au furat de la bugetul public, politizarea intregii administratii publice, serviciilor, justitiei si armatei, pentru a se proteja în cazul furtului banului public, sunt principalele preocupări ale PSD/ALDE/UDMR de când au ajuns la guvernare.

În rest, promisiunile din campania electorală sunt îndeplinite șmecherește, majoritatea, prin viclenie, fiind prezentate că realizate, când, în fapt, cetățeanul nu numai ca nu simte nimic, din contra, pierde și ce a avut. Oare până unde poate merge actuală putere cu astfel de mizerie?

U. Dorel T.