În clădirea din imagine familglia Falcă are un apartament. Apartament care a fost închiriat, oare cu ce sumă sau cu ce interes???, ungurilor care dețin ziarul Jurnalul arădean și site-ul aradon. Hala deontologie profesională, nu?

Dar, nu ăsta este subiectul. Ci halul în care arată fațada clădirii, care ar trebui renovată, șla fel ca și alte sute din Arad. Oare Falcă plătește impozitul pe apartament mărit cu 500%, așa cum zice o hotărâre de Consiliu Local, pa care tot el a promovat-o, pentru cei care nu și-au renovat fațadele? Sau el o fi din „sulă” de os domnesc (săracă copilărie la Dideștii din Oltenia) și nu s-a pus la plată. Vom cerceta, prin tovarășii noștri de la Direcția Fiscală (chiar dacă Zeus de Arad și-a trecut impozitele și taxele la secret) și vom mai scrie.

Baiul este altul. De pe acoperișul clădirii situate în plin centrul „comunei” Arad, că oraș nu-i mai putem spune, cad țurțuri de gheață, fiind un real pericol pentru trecători. Dar, oare îl interesează pe acest Celentano de Arad acest aspect? Că după două vacanțe consecutive, una, la sfârșitul lui 2018, la schi, în Elveția, și alta (după Revelion) într-o țară exotică, băgăm sama că i se rupe de acest aspect ca la bou când fată vaca!

Însă, dacă l-au dotat arădenii cu două părechi (sau mai multe) de „cohones”, asta e! Ne ducem crucea. Cam deodată!

Țurțu RELU 

(P) 

2 COMENTARII

  1. Trebuie să remarcăm „termopanelele” din lemn asuprit. Iar zidăria e cu adevărat de Didești de Dolj importată după intrarea scutului deveselean în funcție.

Comments are closed.