Cu butelia de aragaz, după cum se poate vedea din imagini. Instantaneele au fost surprinse, marți dimineața, în sensul giratoriu de la fosta Dacia Service, din Aradul Nou. La temperaturi sub minus zeo grade Celsius, o mână de muncitori cu utilajele din dotare, dar și cu o butelie de aragaz, s-a pus, sau au fost puși să cârpească, să toarne asfalt în gropile din carosabil. Că este o lucrare de mântuială, având în vedere, în primul rând, temperaturile scăzute de afară, nu credem că mai trebuie să încercăm să vă convingem. Ce om gospodar, sănătos la cap, toarnă beton în miezul iernii…

Dar, ne vine în minte o altă pățanie, despre care am mai scris și în urma acestui demers s-au supărat mai mulți… factori de decizie și plată!!!! Oare tot aceeași firmă, cu aceeași oameni, cu tot cu butelia de rigoare, a făcut reparațiile generale la acoperișul sălii de sport „Victoria”? Acolo unde, după recepția finală a lucrării, și, împlicit, plata lucrărilor, a început să plouă în sală?

Însă, nici până astăzi nu ni s-a comunicat oficial care a fost componența comisiei de recepție a „fușerelii” de la „Victoria”. Cât despre lucrările la bazinul de înot „Delfinul”, din Piața Sporturilor, vom mai reveni asupra subiectului. Dar și despre calitatea (dacă se poate spune așa) lucrărilor efectuate și plătite din bani publici.

Komunistul de serviciu     

1 COMENTARIU

Comments are closed.