Ca să fim up-datați, noi, comuniștii de la Flacăra roșie mai aruncâm câte o geană pe rețelele de socializare. Asta când nu citim ideologia komunistă de la Marx, Engels, Lenin, Ceaușecu, Castro etc. Și iată peste ce am dat pe pagina de facebook al unui important lider de la PNL Arad:

„Căutăm teleormănean de vază dornic de afirmare, să se facă prim-ministru!
PSD se duce mâine la Cotroceni cu propunerea de prim-ministru cu o doamnă din Teleorman!

Doamne vizibile avem și noi în PNL, dar nu sunt din Teleorman, astfel încât rămâne să căutam politicieni de sex masculin cu rădăcini în Teleorman (sâc), cu doctorate în comunicare (să poată comunica și cu Bruxelles-ul) și cu dorința de se remarca până dincolo de Carpați, pentru funcția de „prim-ministru”!”

Acuma, dracu știe, vor să o schimbe pe Dăncilă? Anunțul e mai vechi? Sau altele de acest gen. Un lucru e cert: că PNL Arad ar avea cel puțin trei personalități care să poată urca pe jilțul de premier al României. Într-o ordine aleatorie am începe cu Dr. în comunicare GIGI Falcă, acest Celentano de Arad, care la „mintea” lui… care la „mintea” lui. Nu mai comentăm. Al doilea sau… cu voia dvs. a doua (persoană, să vă fie rușine dacă v-ați gândit la altceva) ar fi Andras Ando, profesor universitar doctor, mare director la Consiliul Județean și cel care are la activ câteva falimente de răsunet (în presă și nu numai). Al treilea nume ar fi al unei femei… dăm „decât” numai inițialele. G.P., și care este lider politic la nivel județean. Și care, la cât de ambițioasă o știm… ar face față. Mai ales că a mai slăbit în ultima perioadă. Nu în ochii noștri de comuniști sadea, ai colegilor săi de partid sau ai arădenilor, să fim bine înțeleși.

La bună vedere!

Komunistul de serviciu 

(p)