Așa cum vă informam, prompt, cu „chipuri” de la fața locului, în 15 ianuarie, în articolul Cum se cârpește carosabilul în Arad?, atâta o și ținut lucrarea, făcută de aprigii munictori de la firma abonată la lucrările publice contractate de Falcă și plătite de Primărie din banii arădenilor. Adică, atâta vreme cât o fi țânut și butelia din dotare cu care au încălzit mixtura asfaltică, sau ce câcat or fi turnat ei acolo. Pe bani buni, atenție!

Ce să mai zicem… Atâta vreme cât GIGI Falcă de Didești este șef peste comuna Arad ne putem aștepta și alte surprize, surprize, surpize și mai neplăcute. Însă fosrte costisitoare. Că, deh, și chefurile, chiolhanurile, ca să nu zicem concediile (legate) prin Elveția, la schi, prin țări exotice, așa, ca de început de anu 2019, costă. Și nu puțin.

Apropo, stimați tovarăși arădeni plătitori de taxe și impozite locale (printre cele mai mari din țară) v-a chemat Falkă Celentano de Arad la cheful lui de mâine (marți) seară, de la President? Că, la fel ca și în anii trecuți, are vreo mie de invitați. Pe reprize! Trei, dacă suntem bine informați. Pe la ora 16.00, pulimea, de la 18.00, mijlocașii și de la 20.00 elita. Partenerii de afecri, sponsorii etc. Să le fie de bine!

Buktelia

P.S. Apropo, ce va face Ghiță GIGI de Didești cu atâtea kakadouri (uiegi, chimeși etc.) că cu „plicurile”, adică micile atenții, știe el ce să facă mai bine decât noi toți la un loc.

1 COMENTARIU

Comments are closed.