Ciudat, miercuri, 23 ianuarie, am primit pe emailul redacției, komuniste, un comunikat de la senatorul PNL de Arad Ioan Cristina. Komuniști cum suntem nu ne prea băgăm în samă când este vorba despre părerile celor (sau în numele cărora) ce emit comunicatele respective. Fapt pentru care îl redăm ca atare:

Senatorul Ioan Cristina cere intervenţia Comisiei Europene pentru a avea un buget de stat corect în acest an

 Senatorul liberal Ioan Cristina afirmă că deficitul bugetar de 2,98/% anunțat de Darius Vâlcov pentru 2018, care urmează să fie comunicat şi oficial de ministrul Orlando Teodorovici, este „rezultatul unei falsificări grosolane prin diverse scamatorii fiscale și contabile”.

„Acest guvern condus de infractori nu se poate abține nici de la falsificarea datelor bugetare oficiale”, a declarat senatorul arădean, atrăgând atenţia că singura țara din Uniunea Europeană care a mai făcut acest lucru, Grecia, a intrat într-o criză economică de proporții la aflarea cifrelor reale.

„Pentru a evita o astfel de situație este nevoie ca experții Comisiei Europene să intervină imediat și să verifice datele privind execuția bugetară a României din 2018 până nu e prea târziu iar Guvernul României să vină urgent în Parlament cu cifrele reale pentru a avea un buget de stat corect în acest an”, a declarat senatorul arădean.

Arad, 23.01.2019                                          Biroul de presă”

Dacă dumneavoastră, stimați komuniști, ați înțeles câte ceva din ceea ce a dorit să comunice Ioan Nelutzu, zis Cristina, vă rugăm să ne dumiriți și pe noi. Nu de alta, dar… noi nu suntem obișnuiți cu acest limbaj de lemn. Adică, a vrut să spună totul, să se bage în seamnă, adică, și nu a zis nimic… nou.

(H)Alt Komunist de serviciu