Este o vorbă din popor, cum te faci tu de k.acao nu te poate face nimeni. Deși, komuniști cum suntem nu ne prea uităm pe la posturile TV de casă ale PSD, PNL, UDMR etc., telecomanda s-a lăsat dusă pe postul celor de LaBe unu TV, un fel de kaka maka, mulgător de lovele de la cei care vor să se bage în samă pe banii altora.

Și acolo unde GIGI de Dideștii de Oltenia, adică acest Celentano de Arad, a dat și el cu presupusul, i-a criticat și pe cei de la PNL (că i-au dat „canci” loc eligibil pe listă la europarlamentare), a spus ceva și de PSD, iar când a fost vorba despre topul averilor parlamentarilor a tăcut ca… Ghitză în cucuruz. Normal, păi, ăia îs mici copii în privința averilor pe care și le-au trecut în declarațiile de avere, și în cele de interese, și în alte cele, față de câte are primarele Aradului și „familia” lui. Păi, să-ți ții în patru rânduri, cu sute de invitați ziua de naștere nu e la îndemna oricui muritor de rând. Dar, despre asta cu altă ocazie.

Între timp, la Arad, așa cum ne-a anunțat Prefectura, a fost descoperit un focar de pestă porcină, chiar în municipiu. Nu mai puțin de 55 de porci au fost, până la aceasă oră (18,25 – pentru amatorii de statistici), sacrificați! În timp ce Falcă vorbește cu mâinile, adică gesticulează, pe banii arădenilor pe la posturi TV centrale. Apropo, știți la câte televiziuni centrale are plătiți, lunar, Falcă timpi de antenă? Și asta pe banii arădenilor… Dar, oare cine plătește drumurile (cu avionul), cazările, mesele etc. ale lui GIGI cu ocazia pelegrinărilor sale pe la Capitală?

Haba, cum ar zice unii, că și așa a pierdut trenul, pardon avionul, spre Capitala Europei. Și până la parlamentarele românești (toamna 2020) mai e vreme multă. Și pe care Falcă s-ar putea să o mai prindă… dar din altă postură.

Cât despre peste porcină din municipiu, oare cum se poate ca un simplu cetățean să poată crește în propria gospodărie 55 de porci fără ca Poliția Locală a lui Falcă să ia măsuri? Că, maxim cinci porci ai voie să crești în gospodărie, în municipiu, conform unei hotărâri CLM (după cum ne-a informat, pe facebook, un komunist)?

Dar, pe Falcă îl interesează de comuna Arad ca pe noi de… sucul de kola.

Labepesta 

1 COMENTARIU

  1. Atat stie olteanul demolator ”dottore” falca : sa faca avere , nu-i pasa lui de Arad nici de aradeni !

Comments are closed.