Mda, acum că se pot da salarii din banii de la bugetul local, aceștia vor ajunge în buzunarele unor jucători străini de Arad și unii chiar de țară! Unii cunoscători spun că de aia sunt aduși jucători din afara Aradului, că de la ăia se poate lua paraîndărătul, pe când de la ai noștri, mai greu, că se află. Așa că, pe arădenii de la UTA îi numărăm pe degetele de la o mână, să vedem câți mai vor ajunge să fie și titulari în retur, că mai nou vin și juniori, nu mai sunt buni cei din pepiniera proprie.

Să vedem ce rezultate vor fi acum după ce Popa a adus jucători care, cel puțin deocamdată, știm siguri că au salarii mari și foarte mari, că de aia vin și nu au ales echipe din Liga 1 sau altele din Liga 2, nu de dragul lui Falcă și Meszar.

Mai avem op premieră, s-au dat bani pe un jucător, se spune că doar 12.500 de euro dar noi știm că s-au cerut pe el 50.000 de euro de la Chiajna, care a spus ˝Pas˝.

Ne procopsim acum cu niște străini luați după DVD-uri, și cu niște dinozauri la apus de carieră care sunt aduși de Popa pe criteriul că i-a mai antrenat el.

Așa cum am mai scris, îl mai credităm pe Mister până la vară … conducerea e corigentă demult, poate mai rărim în vară și din ei …

 

Chibițul

1 COMENTARIU

  1. Eu nu sunt de acord sa le dea salarii din banii de la bugetul local , mie inca trebuie sa-mi dea falca 1500 euro pentru primul garaj demolat !

Comments are closed.