Constantin Traian Igaș, fost ministru de Interne al României, a fost și este un membru marcant al PD-ului, tranformat acum în PNL. Nu prea iese el în față, dar și atunci când o face… face valuri. Mai ales că își scrie singur comunicatele, nu ca și alți membrii (majoritatea) care citesc ce scriu alții.

Iată, bunăoară, ce a postat fostul senator pe o rețea de socializare, referitor la situația la zi din PNL:

„Dragi tovarăși liberali, 9 din 49!?
Dragi tovarăși liberali, se ascut săbiile pentru asaltul final în alcătuirea listelor candidaților la alegerile europarlamentare!
Întrebările care circula zilele acestea: cine sunt primii 9 și care sunt criteriile de ierarhizare? Este sau nu este obligatoriu sa cunoști o limba de circulație internațională? Vom scoate la înaintare ce avem mai bun dintre cei înscriși sau arta compromisului va domina competiția?
Dacă vom defila cu ce avem mai bun, putem spera la un rezultat bun. Dacă vom uza de arta compromisului este posibil sa compromitem o buna șansa de relansare cu gândul la 20200!
Candidați? Vreo 49! Cu șanse? Sa zicem 9!”

Nu dorim să comentăm prea mult această declarație a lui Igaș, însă nu știm ca Falcă baron de Arad să știe, măcar la nivel mediu, vreo limbă străină. În afară de aceea a mâinilor și schimonoselii. Cât despre compromisuri, acest Celentano de Arad este maestru. Dar între cei 49 cu siguranță este. În cei 9, nu credem că intră GIGI de Didești, ajuns mare ZEUS peste Arad.

C.D.

1 COMENTARIU

  1. Sunteți toți niște gunoaie ordinare Igas , Falca , Iotcu , toți mai zdrențelor penale , locul vostru e la pușcărie nu in parlament mai gunoaielor

Comments are closed.