După ce a umplut ecranele tuturor televizunilor plângându-se că nu dă guvernul bani la Arad și nu poate să finanțeze proiectele lui pentru, chipurile, creșterea calității vieții, era să dea colțul la miez de noapte datorită suprasolicitării. Așa zice el, noi nu prea îl credem dar îi dorim sănătate că are nevoie pe când va trebui să plătească pentru ce a făcut. Sincer să vă spunem, ne cam îndoim de tot circusul ăla cu spitalele de urgență, Universitar, Floreasca, altele private care nu confirmă unde o ajuns Celentano în acea noapte de pomină. Și nici nu știm cine i-a făcut poza și, mai ales, cu ce drept. În paranteză fie spus, komuniștii noștri ne-au informat că „chipul” respectiv a fost făcut mai demult, că prea avea prea mult păr în nas!

Se plângea Celentano de Arad, pe la diverse televizii centrale unde are plătite emisiuni din banii arădenilor, că nu îi dă guvernul PSD bani. S-ar putea, dar haideți să vedem cum stăm în realitate! Și ce am aflat după o succintă cercetare? În ultimii ani, cel puțin așa apare pe site, în contabilitatea Primăriei la capitolul sume necheltuite: 146 de milioane de lei la finele lui 2016 și 203 milioane la sfârșitul lui 2017!!!! Precis avem și pe 2018 vreo 200 de milioane necheltuite … Păi și atunci ce să facă el cu bani mai mulți?

Mai departe, haideți să vedem ce sume primește Aradul în 2019 și care nu convin faraonului: 344 milioane de lei, față de 279 milioane de lei cât a primit în 2018!!!l Adică mai mult cu 63 de milioane de lei!!!

Și Celentano de Arad nu se oprește aici, mai pune, azi, sâmbătă 2 februarie, pe feisbukul său propriu și personal o poză cu el la birou. Și în explicația la poză se plânge că are de semnat la hârtii până noaptea târziu. Momeală pentru fraieri: pentru că pe geamul din spatele lui se vede că e ziua în amiaza mare. Lumină, a giorno!

Concluzia ar fi că locul neleligibil pe care-l pregătește șeful liberalilor la Europarlamentare, Ludi Orban, i-a luat și ocazia ce o mai avea la îndemână și cu care spera să scape cât mai curând de comuna Arad.

Cât îl privește pe Călinul Bibarț, actualul viceprimar, ce tot iese prin presă cu diverse declarații de tot râsul, ca să nu zicem de toată… sula. Păi, ce a făcut în ultimele zile, când i-a ținut locul lui Falcă? Nu a putut semna „groaza” de hârtii pe care a trebuit să o semneze Falcă? Sau nu a avut voie sau „căderea” necesară. O fi un fel de șef de gară la canton? Și când te gândești că este unul dintre posibilii candidați la Primăria Aradului, în 2020. Asta dacă… dacă ne scapă Dumnezeu, sau PSD-ul, sau aia legată la ochi, de Falcă!

P.S. Aseară, adică vineri, Falcă se chefuia la birtul lui preferat (ceva cu Emma și del Chișu Central la capăt), în prezența unor tovarăși de… arme și ale specialităților din fructe de mare. Că, deh, obrazul subțire cu caracatiță și creveți se ține (săracă copilărie!). Poate că a chefuit de bucurie că a scăpat din mâinile medicilor de la Capitală. Sau de necaz că nu i-a ieșit pasența cu botoxatul bolnav închipuit.

P.S.2 GIGI, te-a lovit verdele în cap? Sau Levente Bognar ți-a impus să te faci ka kuloarea  brotacului? 

Brucselezul Verde