Trăim vremuri foarte grele, dacă aruncăm o privire de ansamblu. Pe vremurile noastre, cele comuniste, nu prea îndepărtate, Mărin Lupaș era bine văzut în PSD Arad. Poate le fel ka Flavius Ghender (prietenul maghiarului Andraș Ando, falimentarul șef al Aradului) era creierul, afumat, ce-i drept, tot al PSD-ului, iar rotofeiul Vladuț Botoș făcea excursii pe la toate partidele existente în Arad.

Dar a venit vremea când Lupaș a musai să fie mătrășit de la social democrații arădeni și, pe cale de consecință, odată cu el a zburat și „expertul” politic Ghender. Simțind momentul, hop și Botoșelul lângă ei. Cică, ei i-au făcut campanie la alegerile locale din 2016, când Lupaș kandida ka independent la Primăria Aradului. Eșec clar, cum, de altfel, era obișnuit atât Ghender, cât și Botoșelul.

Însă, a venit vremea ka cei doi să-l abandoneze pe Lupaș, să-l arunce ca pe o măsea stricată și să se lipească unde e mai călduț, pe la (h)alte așa zis partide. Așa că Botoșelul a ajuns mare președinte la USR Arad, iar „lipitoarea” Ghender (să nu-i zicem ceva ce se termină cu pup.. curism), recomandat de alt personaj malefic, cel care pe unde a trecut a pârjolit tot, Andraș Ando a ajuns mare strateg la PNL-ul lui Jiță Falcă de Didești. Nah, i-a prostit și pe ăștia!

No, ce mai ziceți dragi noștri comuniști, cetitori ai foii Flacăra Roșie? Vă plac oamenii de acesată foaită? Care pentru o dărabă de… cârnaț se dau ku kuru în toate luntrile?

Că doară nu mințesc chipurile!

Foto CHIPARĂȘU

(p)