Cu un tupeu de posibil virtual catindat și moștenitor al tronului Faraonului Falcă de Didelești, Sergiulică Bîlcea s-a trezit vorbind în cadru festiv de 120 de ani de fotbal la Arad. Moment bun, nu-i așa, de bătut cărămida în pept de câți bani curg din seifurile Consiliului Județean și nu numai, spre sportul de masă din Arad! Dar nimic despre buldozerele care au transformat bazele sportive din oraș în supermatketuri! Unde sunt: Vagonul, Telekom, Strungul, Gloria, terenul de la Blănaru, terenurile din Subcetate? Ni se scoate ochii cu Motorul, sinteticul ce mai mult generează accidentări decât performanțe sportive.

Mai mult decât atât, zice vicele lui Marinel Arghir Iustin Cionca, că ar fi destule baze sportive în Arad, numai să le putem umple!!!! Păi câte mai sunt? Motorul, Sânicolau Mic, Șega și ICRTI! Aici are dreptate, sunt destule, dar sunt timpi morți, seara, noaptea și dimineața devreme nu sunt programate competiții și se strică procentul de folosire a bazelor sportive!

La întrebările ziariștilor despre următorul termen pentru finalizarea stadionului Francisc Neuman, lui Sergiulică i-au dat lacrimile și a spus că alteaptă și el cu emoție ziua aceea … în care Celentano va hotărî să fie gata

Că după nesimțirea lui stăm de 5 ani!

Chibițul

1 COMENTARIU

Comments are closed.