Specialist în licitații de casă, Celentano de Arad a reușit să cumpere pentru singurul stadion funcțional din Arad, ¨Motorul,¨ doar scaune de plastic de proastă calitate, în realitate ieftine și ordinare, în acte, precis la prețuri ˝corespunzătoare˝. Așa că, după doar câteva meciuri și câteva sute de spectatori, acum în iarnă s-a constatat că sunt vreo câteva sute bune de scaune rupte, sparte, unele parțial dar multe total.

Așa că, nu-i bai, cumpărăm altele, vreo 600, ca să avem. Totuși, pentru a se evita ca în retur să se mai rupă așa multe scaune, Faraonul a cerut supușilor săi să aibă grijă ca spectatorii să nu mai dea atâtea ˝vânturi˝ și să rupă bunătate de scaune. Așa că, sâmbătă, la primul meci acasă, vor intra doar cei îmbrăcați cu paltoane! Și care nu am mâncat fasole înainte de meci. Că beșina daunează grav scaunele de pe ˝Motorul˝.

M. Ghinga

 

 

3 COMENTARII

  1. Tu esti prost,du-te la stadion si vei vedea ce se intampla cu scaunele.Cateva animale care te impiedica sa poti veni la stadion cu copii ,comportament de jungla.

    • Vorbești din auzite?ai fost pe stadion sa vezi cum sunt scaunele?doar dacă ai călcat pe scaun se rupe, ce sa mai sari pe scaun, și din cauza cui nu mergi tu la stadion?

Comments are closed.