„Cu o echipă care se înnoiește, cu forțe proaspete, cu proiecte ambițioase, cu finanțări europene, PNL dezvoltă Aradul!” – Iustin Cionca

Zice-se că se zice despre faptul consacrat că atunci când de mic… ești… limitat (să ne ierte breasla ospătarilor, din Pecica mai ales), kă kând ești mare numai te joci. Și mai ales atunci când te pui să postezi pe fb, să te bagi și tu în seamă, să-i cânți în drâmbă lui Celentano de Arad. Falkă, kă la el ne referim.

Bunăoară, așa a făcut (încă) actualul președinte al Consiliului Județean Arad, Marinel Iustin Cionca – pe numele său de scenă, atunci când a publicat o poză, cu Celentano de Arad, acest GIGI Falcă de Dideștii de Oltenia, în prim plan, și în care Marini se laudă că echipa PNL Arad se înnoiește și… cu brațe de „oțele” să culegem „ghiocele”.

Cum că, așa ar veni, tot ăia vechi și compromiși, majoritatea dintre ei (nu toți), au „proiecte ambițioase” – kă kum ar fi Stadionul UTA – NU V-AR FI RUȘINE LA OBRAZ!, cu finanțări europene – hai sictir, bleagă sculată și la gât fără cravată (vorba cântecului)!

În afară de faptul că a ocupat total aiurea, printr-o împrejurare nefericită pentru arădeni, scaunul de șef al Consililului Județean Arad, Cionca ar fi făcut o singură declarație mai citovă. Și aici cităm din clasici: sunt cel mai bogat foncționar public din județ, încă de pe când eram primare la Pecica, și terminând cu foncție de președinte al CJA (stați, că încă nu s-a terminat mandatul – dar nici Ioțcu nu a apucat să-l termine…).

Marini este, dacă vreți, un fel de aripă moartă a lui Falcă, un fel de extrema Batacliu, care își pune subalternii la treburi, d-alea mai dubioase, și el se laudă.

Dar, despre asta vom mai vorbi.

Până atunci vă spunem că omul de mai sus are studiile la „zi”: în 83 a terminat zece clase, din 89 până în 92 a fost la seral, la Pecica etc. Despre mediile avute și despre bacalaureat… data aviatoare. Cât despre studiile superioare, mai bine lasă!

Ca să vedeți cine conduce județul și cine este unul dintre cei mai bogați conțărani de-ai noștri. Ne merităm soarta!

Genesius Seder HAT

(P)

2 COMENTARII

  1. Dar, pana la urma, ce PLM ai vrut sa spui in cacatul asta de articol in afara faptului ca repeti aceleasi vome despre Falca, si sa arunci cu diaree spre Argil Marinel? Fara esenta si fara consistenta, un cacat de tip service auto

Comments are closed.